LÁSKA

LÁSKA

Anotace: Vždy tu je....

Málo jsem ji rozuměla
že opravdová
věrná je
jsem nevěřila
Četla jsem o ní
v pohádkách
Myslela si že vlastně není
že jsem spáč
ona mé snění
Přišel jsi Ty...
říci
tak to není
se srdcem na dlani
dal životu mému
probuzení
Přišel jsi jak princ
Tvé srdce o lásce vyprávělo
už nejsem spáč
a láska snění
Je to skutečnost
Já děkuji Ti za ni
Autor Ryta, 18.05.2010
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: betmen71, Agniezka, CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučké.))

18.05.2010 01:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí