Last

Last

Anotace: i to je život

LAST

Teď, když už vím
teď, když je vše pryč
vždyť já vůbec nebrečím
a zpátky vracím Ti klíč

Klíč od našeho líbání
od mých i Tvojich úst
od lásky, která nebolí
a od společných míst

Měj se co nejvíce nádherně
a pozdravuj svět
někdy si vzpomeň i na mě
a dál si Lásko leť

Vždyť já jsem nebyl poslední
i když jsem miloval zbytečně
pro nic se na Tebe nezlobím
přece to ani neumím

Díky Ti za krásné chvíle
snad nebyly mé poslední
i za Tvé oči milé
na něž nezapomenu nikdy

Z naší střechy teď bílá holubička odlétá
Kam letí?
Asi hledat do světa
Ta jediná mi nosí mír
nebo i lásku přináší
to si zas křídla ulétá
jen pro to, abych nebyl sám

Nevím, však, nevím
kdy se vrátí
sám světem chodit
to je pech
když už Tě láska
nemá na křídlech
už se s Tebou nemazlí
už se vzdala jako Ty

Neprosím zůstaň
nemám už na to sílu
sama víš, co je lepší
a já můžu jen říct k míru
měj se krásně a nebuď sama.
Autor slamtron, 23.12.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí