Ty

Ty

Anotace: Byla jsi první a jediná

TY

Ty, pro mě nejbližší
Ty co o mě všechno víš
jsi mi láskou největší
tolik krásná, i když spíš

Tvé jméno, krásný jako sen
je pro mě jako noc i den
to jméno v srdci nosím
vždyť pro mě znamená víc
než třeba slovo prosím

Na oblaky červánků
já psal bych Tvoje jméno
i na jarní zpěv skřivánků
na letní rozkvetlou louku
na noční nebe plné hvězdiček
ať svítí jako souhvězdí
po tisíce let
a všichni co je uvidí
Ti budou závidět.

Na křídla ptáků, na hory
já psal bych Tvoje jméno
na štíty domů, na stromy
aby se nikdy nezapomnělo

Tvé jméno ryl bych do zlata
a do nejdražších kovů
z briliantů vykládal
pořád znovu a znovu
stejně nejvíc je vryto
do srdce mého
to v něm bude ukryto
až do konce jeho
Autor slamtron, 23.12.2005
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí