Zítra

Zítra

Anotace: Co bude zítra?

Zítra

Co bude zítra, kdo to ví?
Nebude to den poslední?
Co bude v něm, radost nebo žal?
Třeba se splní, co si kdo přál

Třeba se zrodí velká láska
nebo vyhraje Tvoje sázka
třeba se Ti splní velký sen
nebo malinký přání jen

Kdo ví co bude zítra?
jestli ji konečně potkáš
tu co byla Ti milá
a kterou rád uvítáš

Já jen přeji, přeji všem
ať zítra splní se jim sen
ať milují a štěstí mají
ať velký svátek prožívají
a celý život veselí a šťastní
tak jako zítra jsou
a radosti, ať jim nikdy nezhasnou
Autor slamtron, 24.12.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí