OTISKY POLIBKŮ NA PROSTĚRADLE

OTISKY POLIBKŮ NA PROSTĚRADLE

Anotace: ...

Odešlas květinko bez polibku
Uvadla kytice červených růží
Dopis si nechala na náhrobku
Postelí mužů stáhnutých z kůží

Odešlas květinko bez pohlazení
Otisky polibků na prostěradle
Čtu si z nich pointu-prozrazení
Že vůně tvá stínem na kyvadle

Kyvadlo řítí se do jámy
Jako můj penis do tvojí vagíny
Smrt už je květinko za námi
Rakve nám orgasmy vložily do hlíny
Autor jethullfan, 23.05.2010
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: annuska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí