I první vlaštovky...

I první vlaštovky...

Anotace: ...

Děvčátko v kropenatých šatech
postavilo na nohy všechny bytosti v sále
venku byla tma a voda kapala z listů

prosvítající silueta tančila v dešti
kdysi jsem jí znal….

všechny vzpomínky explodovali chtíčem
a já běžel ze všech sil, běžel a křičel možná i plakal
chtěl jsem jí chytit, znovu jí polapit, políbit, pohladit


kdybych se uměl protančit kapkami
nejspíš bych jí chytil – já proběhl deštěm kterej byl jak zeď

občas je smutno
občas ne……

První vlaštovky létají, slunce zapadá ve zlatavé záři
Vzpomínky se zarývaj pod kůži

Kurva, mám rád jaro a mám rád nostalgii.
Autor Rasputin.m, 23.05.2010
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Duploxxx, Zefi, CULIKATÁ, teď už nikdo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí