Asi tak

Asi tak

Anotace: Co se v hlavě honí po nevydařené lásce...

Všechno se dá semlít
Během jediné jízdy
Pohár do dna vypít
Během jediného dne

Ocitla jsem se v místě
Kde jsem nikdy nebyla
A přesto jsem věděla zcela jistě
Co se stane, co uvidím

Naše těla spolu tančí,
V jakémsi zběsilém tempu
V bláznivém tanci
Či v tanci bláznů

Nemá smysl hledat vnější důvody
Spíš se děje něco ve mně
Duše pořádá průvody
Nevěry a věrností

Touha je reálný hřích
Temnota vždy láká
Tvůj smyslný smích
Honí mě za bdění i ve snech
Autor blacksnow, 24.05.2010
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: zíťa 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí