Páteční podvečer

Páteční podvečer

Anotace: Poprvé a naposled

Sedíš na mojí dece,
sedíš na ní tak měkce.
Skládáš si na ní růžičku,
uděláš pro mne službičku?

Zůstaň tu déle, jen o chvilku,
ty můj krásnej letní motýlku.
Máš tak nádhernou tvářičku,
připomínáš mi jarní rosy kapičku.

Doufám, že tě uvidím někdy příště,
nevím, co bych dělal na tvém místě.
Autor Corman Dallas, 08.11.2004
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí