Zamilovaná...

Zamilovaná...

Anotace: ...

Zamilovaná do tmy,
zoufale hledat cíl
Milovat a topit se v nenávisti,
kdo by tahkle žil?

Milovat blankytnou modř v očích,
kradmé doteky
ledových citů
Být přitahována surovostí
a šťastná přitom být,
kdo by takhle žil?

/Hledat lásku,
tam kde není
Oddat se tmě,
někomu, kdo pro tebe nikdy nebyl,
ani nechce být.../

Být jen jedovatý vzduch,
po kterém se dusí
Být pro něj jen někdo...
kdosi cizí
Dá se takhle žít?

Zamilovaná do tmy,
ve které se ztrácím
A kam šel básník?
Hledat cit...

/dýchám, abych viděla
intimitu dávných,
pohledů Tvých/ ... a konečně přestala
Autor Sajurii, 25.05.2010
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, anaH, Strixa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc pěkně napsané!Rozhodně báječná nádhera!

09.06.2010 00:32:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí