Bezmocná

Bezmocná

Anotace: Někdy je i veškerá snaha málo...

Jako kameny mlýnské
tě na prášek semelou.
Tak upozorni blízké,
ať nemyslí na milou.

Ať nesrovnávají ji s laní,
ať nemalují její tělo.
Ač rodiče praví,
že by se to mělo.

Je to v jejich zájmu,
ať neskolí je žal.
Srdce už nemít v nájmu,
to na duši černý kal.



Věřte, já miloval!
A to nejen v noci…
Rád jsem se s ní kočkoval
a měl ji ve své moci.

Teď je všechno pryč,
už ji hladí jiný.
„Ne, nenoste mi tyč!“
Prostě již nejsem milý.

Tak se projdu světem
a na osud žaluju,
že jejím krásným dětem,
neřeknu: „Tě miluju“.
Autor Tomikk, 26.05.2010
Přečteno 399x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Tesk, Admen, lennerka, Divoženka1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

citit z nej smutok.. ale je pekna

26.05.2010 11:30:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí