Toulání

Toulání

Anotace: ...nevím, zda o lásce, či sexu, či životě...příště to dám do říkánek...;-))))

Toulám se krajinou
a v hlavě prázdno mám.
Procházím temnou pustinou
a najdu rozpadlý chrám.

V tom chrámu starý oltář,
já před něj ulehám.
Kámen,tam kde má být polštář
a oddávám se svým představám.

Představuji si jak jsem milována.
Milována mužem jediným,
tím,kterého mám ráda.

Jenže zase jsem měla smůlu
a kolem nikoho nevididím.
Odcházím. V hlavě jak v úlu.

----------------------------------
Co zasila jsem, to nesklidím.
Autor kuskus pruhovaná, 26.05.2010
Přečteno 417x
Tipy 17
Poslední tipující: Kapka, Koza, pamp_elka, Markéta Hl., nejsembásník, Psavec, Mbonita, labuť, Květka Š., Skalnička, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sníš o lásce o to se má, to je krmě pro duši i tělo výtečná.. ST

28.05.2010 07:40:00 | Koza

do kamene semínka zaséváš,
vítr je ihned odfoukává
do míst, kde úrodná je pláž,
kde nikdy už nebudeš sama...

27.05.2010 09:24:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí