Zahrada lásky a snů

Zahrada lásky a snů

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Odvážil jsem se,

do zahrad,

lásek a snů,

ale nikdy,

nikdy jsem nezvládl,

dojít k oknu Bezedné naděje.

Neodvážil jsem se,

vstoupit na ten,

světle černý trávník.



Vždy mě mezi,

snem a láskou,

zahnal zuřivý havran,

zpět za plot osudu,

skrz záhon,

planých řečí.



Takhle tam už nemůžu,

v oblečení potrhaném,

snůškou lží a krádeží.

Čekám na padací most!
Autor Jan Václav Znojemský, 27.05.2010
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: Sima, CULIKATÁ, Eresiel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super!!!

28.05.2010 07:15:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí