To chci

To chci

Anotace: Někdy míváme nesplnitelné sny...

Tolik bych chtěla zapomenout,
zavřít ty bolestivé hráze,
které se stále otevírají,
ukončit ty nekonečné scénáře,
které mi srdce drásají....

Přenést se přes to vše,
co mě nenechává žít.
Chtěla bych znamená tak málo...

Zaslechnout naposledy tvé vlídné slovo,
ucítit tvůj polibek a zmizet.
To chci!
Autor Kariš, 27.05.2010
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí