Lásko má

Lásko má

Anotace: co všechno člověka nenapadne při učení a poslouchání Edith Piaf =o)

Lásko má, neodcházej do tmy,
lásko má, slunce ještě spí.
Jen počkej až se rozední,
pojď ještě poslední tanec zatančit,
nechtěj teď ještě slunce probudit,
vždyť dnešní noc je poslední,
kdy máme možnost snít.
Jen ty a já jsme pod hvězdami,
přes vodu zpívá houslí hlas,
ten jediný je tady s námi,
ten rozdmýchává rytmus v nás,
v němž srdce naše svorně buší
a tančí s hvězdami.
My máme zvláštní pokoj v duši
a měsíc nad námi
sleduje se smíchem naše rozpaky,
když ruka má drží ruku tvou.
Pak spát jde za mraky
a přivolá tu chvíli zlou
kdy nad jezerem slunce svit
řekne, že už musíš jít.
Autor cervena_lentilka, 27.05.2010
Přečteno 451x
Tipy 15
Poslední tipující: hašlerka, el viento, hypertenze, Lota, ilona, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Kars, a_tao, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuze půvabné vyznání!:-))Mňamka!

30.05.2010 02:36:00 | ilona

Krásné vyznání:)

28.05.2010 06:55:00 | CULIKATÁ

moc se mi líbí

27.05.2010 21:07:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí