Amorův šíp

Amorův šíp

Anotace: Ty malej "parchante":-)))

Zasáhl mě Amorův šíp,
cha...ani jsem nepíp.
Do srdíčka mě trefil,
láskou mi rty slepil.

Kdybych mohl Amorův šíp darovat,
bylo by to rozhodně tobě.
Chtěl bych se s tebou radovat,
aby se mohly spojit naše duše obě.

Tak hluboko mě trefil Amorův šíp,
až mi srdíčko láskou hoří.
Je mi o mnoho líp,
když mi Amorův šíp osnovu tvoří.

Jakmile si na tebe vzpomenu,
představím si nejkrásnější ženu.
Možná si něco nalhávám,
ale zbytečnými slovy nemávám.
Autor Corman Dallas, 08.11.2004
Přečteno 1202x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí