K čemu je Láska?

K čemu je Láska?

Anotace: Je to potvora.

K čemu je Láska?
Nejdříve vzkvétá a náhle zas uvadá.

K čemu je Láska?
Květinka, jejíž květ k zemi upadá.

K čemu je Láska?
Důvod sebevraždy a nesmyslných slibů.

K čemu je Láska?
Aby člověk dělal stejnou chybu.

K čemu je Láska?
Složité svazky splétá.

K čemu je Láska?
Když je tak slepá.

K čemu je Láska?
Vždyť je jen chvilkové mámení.

K čemu je Láska?
Je k trápení.

K čemu je Láska?

...

K bolesti.
Autor Philosophic Theory, 29.05.2010
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Fungal, Cassée Moteur
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K čemu je, k čemu... Nechápu, proč naše srdce pohltí a nepustí, proč...?

31.05.2010 22:08:00 | Cassée Moteur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí