Láska?

Láska?

Anotace: Láska,ne.Láska?Ano.

Láska se vytratí,stejně jako voda v zemi.
Láska může být čistá,jako potok vody
ale i zakalená,jako rozbouřená řeka.
Mnoho mám kamarádů,ale ani jednoho nemiluji.
Vlastně jednohoale mám u něj šanci?
Asi ano,ani ne.....
Třeba.Možná.Nevím.
Ale miluji ho.
A on mně?
Ano,vždyť jsme každý stejný.
Ale přesto jiný.
Zvolej ano,miluji tě,a já,
patřiti do smrti ti budu.....
Autor Badyn, 29.05.2010
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně,velice pěkně napsáno:-)))

05.06.2010 02:56:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí