Labuť

Labuť

Anotace: věnováno mé manželce,děkuji, že jsi mé slunce, můj život...

Na břehu bílá labuť spí.
To je to kouzlo v tom to tkví.
O čem vlastně sní?
Jak roztáhne křídla a uletí.
Krčí se před dravou zvěří.
Hlupák ten, kdo v dobro věří.
Labuť bílá křídla načechrá,
chytit se jen tak nenechá...

Šelma dravá tiše vyčkává
až usne, až bude spát.
Komu bude chybět?
Můžu já se ptát.
Krčí se před dravou cháskou.
Hlupák ten, co píše s láskou.
Jen labuť se ptá, co je to svět?
Kam...kam teď uletět?
J.H.Holliday
Autor John Henry Holliday, 29.05.2010
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí