Smutno je mi

Smutno je mi

Anotace: za komenty budu vděčná ....

tak stal si se vzpomínkou
krásnou a přitom slzy v očích
stal si se minulostí
oba dva,nuceni jinam vkročit..

bolí to, protože vím..
že v mysli tvé nezbylo místo mi..
stala sem se pověstí
co boří jinde,jiným sny...

však vzpomínka zůstává
na první pusu a dotyk ruky tvý
tam v autě pod večerní oblohou
za svitu měsíce-jediný on to ví

nechci se loučit,sbohem Ti dát
můj čas už vypršel,to ona..
tvoje snění teď již hlídá
a já sem ta... co jen už v těch snech tvoji tvář vídá

Je mi smutno... Chybíš mi I...e
Autor BlackAngel, 30.05.2010
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Madanik, Atilla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesmutnit,milovat,odpouštět a usmívat se na svět:-)))Hm-hlavu vzhůru,básníku!

08.06.2010 04:56:00 | ilona

Nesmutni,jdi dál cestičkou z oblázků
pro štěstí a pro lásku:)

30.05.2010 11:43:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí