Mobil

Mobil

Anotace: a přitom je to o ničem (přes mobil)

Kdyby nebyl mobil,
neměl bych tebe.
Čím bych tě lovil,
bez tebe není na Zemi nebe.

Vím, že jsi krásná a milá,
vím, že jsi hodná a umíš milovat.
Jsi pro mne mořská víla,
věř mi, že nebudeš litovat.

Věř mi, že rád tě mám,
neboj, není to jen pouhý klam.
Moč tě miluji, to už víš,
snad mou lásku nezradíš.
Autor Corman Dallas, 08.11.2004
Přečteno 959x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí