Za každý úsměv tvůj...

Za každý úsměv tvůj...

Anotace: Nefím, co o tom psát... Veršíky rozdělené do 9 slok...

Za každý úsměv tvůj slzu slanou
nechám po tváři své teď skanout

Jak perly se skutálí do rozevřených dlaní
pořád vidím tvou tvář jak nade mnou se sklání

Nechal jsi mě utápět ve své něze
touha tvá ztrácela svoje meze

Očekáváním jsem se tolik chvěla
a jen tma odívala naše těla

Já utápěla se v tobě a ty zas ve mně
a v té chvíli pohnula se snad i země

Viděli jsme se po tak dlouhé době
já zas nachvíli patřila jen tobě...

Když odcházela jsem ještě jsi spal
jen lehký úsměv na tvé tváři hrál

Teď tu sama sedím a nikdo se neptá
jen za okny moudrý déšť tichounce šeptá:

Za každý úsměv jeho slzu slanou
necháváš po tváři své teď skanout...
Autor Sněhurka, 09.11.2004
Přečteno 987x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

He he he, díky :)
Tady se někdo probírá "historií"... ;)

06.11.2006 14:24:00 | Sněhurka

...pěkná prvotina :) ...

06.11.2006 14:16:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí