realita..

realita..

Anotace: na noční ...

Ty nejsi Šťastný i já se trápím
netuším co s tím provedem...
Ráno je moudřejší tak až se vrátím
poznáme co nám dá další den..
Stýská se mi a těším se Tebe
přesto mám v srdci svém zmatek a strach
Když voláš,mluvíš a myslíš víc na sebe
jak teda poznat mám,že mě máš rád???
Autor kávajezpět, 01.06.2010
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, labuť, Psavec, zelená víla, hypertenze, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí