Poprava

Poprava

Anotace: Jak lehce lze zabít lásku.

Můžu tě nenávidět.
Vždyť si to zasloužíš.
A nemusím se stydět.
Když k ránu odcházíš,
chce se mi strašně brečet.
Vzteky i lítostí.
Chtěl bys mě vidět klečet.
A já v své hlouposti
klečím a zbožně prosím,
válím se po trávě.
Svou lásku v dlani nosím
- jak souhlas k popravě.
Rozsudek co nám ničí lásku
má její jméno. Vím.
Jsem jenom loutka na provázku.
Na špalek položím
tu svou bláhovou hlavu.
Buď tedy katem mým.

Ne. Víc už neprosím.
Autor Descardea, 02.06.2010
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí