Později

Později

Nech ty laně na pokoji
proč se nás ty srny bojí?
přicházíš a radost bolí
smím se dnes ptát na cokoli?
všechno ptaní zakázáno
noc mění se v chladné ráno
ležíš víčka se ti chvějí
problémy jdou do Později

o nás dva je postaráno
sen co přichází až ráno
Autor Elvíra Adamsonová, 03.06.2010
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Sweet KiWi, carodejka, Kajaro, hypertenze, Bíša, Mraveneček, malá slečna, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí