Nenávidím Tě

Nenávidím Tě

Anotace: Basen napsana behem chvilicky...u jedne smutné pisnicky:)

Podám mu dlaň
a on vezme si celou paži
povím mu chraň
a on do srdce mi nůž vrazi..

On je vsak chamtivý
vetsinou by jen bral
tvari se jak nevinný
ale jen si se mnou hrál..

V jeho očích nevidím lásku
pouze plamínky hněvu tam tančí
Místo obličeje masku
která se jen mračí..
Autor Eresiel, 07.06.2010
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí