splnene prani

splnene prani

Anotace: */*/*

Opět vyšlo slunce a svítí na tvou krásnou tvař,
na tvé něžné tělo - jsi můj anděl co má svatozář
I když nejsem s tebou, představuji si tvé doteky,
vzpomínám - na naše sladké polibky,
na tvé prsty vzrusením zaryté do deky
jsi mí princezna z mé vysněné pohádky

Naše duše spolu tanči, tanec který není vidět zvenči
smutek se ve mě tenčí, tim čím je naše láska větši
jsi mé splněné přání, má slečna a má paní,
jsi kouzelnice která tmu ve světlo měni
jsi mé nekonečné snění a zároveň mé probuzení
bez tebe život Životem není...
Autor Dawe-Ag, 09.06.2010
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: J sh' T r' k, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí