(Exo)planéta..

(Exo)planéta..

Anotace: .. Milénia - tisícročia (objavená v roku 2000 pri hviezde tau Bootis)

Za kým som odbočil a neviem o tom?
nestretám nikoho
osloviť chcel som ju vtipným bonmotom
s úsmevu prílohou

kto už by prekrížil mi cestu stredom
planéty neznámej
u hviezdy tau Bootes - vedel som predom
že vrie, ma nesklame

natesno obieha ju, až sa varí
sama pod oblakmi
nevidím ako sa k návšteve tvári
víta ma s rozpakmi

v jej srdci nájdem to, čo som tu hľadal
správne som odbočil
kto by tu lásku bol nepredpokladal?
(.. z hviezd mu raz preskočí)
Autor Petbab, 09.06.2010
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, zelená víla, Marfuša, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí