TO SE STAŇ

TO SE STAŇ

Anotace: ...myšlenky mého Sluníčka

Když hvězdy na nebi zažhnou svou louč,
kladu se ke psánku, s tebou chci plout...
Po nebi bez stínu, s mdlou vůní jasmínu,
tebe chci přivinout, celou tě obejmout,
složit svou hlavu v klín, pak vzlétnou jak zeppelin,
do modrých dálek, odlesk tvých studánek,
hladit tvou dlaň.....
TO SE STAŇ!
Autor Dalimila, 09.06.2010
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Koza, Bíša, Zorenka Ježková, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji romantické okamžiky, dávám ST

09.07.2010 07:56:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí