Zamilovaná do nikoho

Zamilovaná do nikoho

Anotace: Volné navázání na "Cyklistický kurz". Pan představa mi pomohl přežít ten útrpný týden sportu.

On je nepodstatnou figurkou
plnící bezbožná přání
duše ošacené burkou,
jež patří slečně..., či paní?

Pan Představa hraje nevýznamnou roli
ve hře zvané krátce: „Realita“
odehrávající se na louce či poli,
kde je každá starost banalita.

Pan Perfektní zvládá svou zadanou hereckou postavu dokonale.
Ona díky němu přestavuje hory, ledovce pohledem jak nanuky taví.
Dokáže dokonce i uznat, že Lipno je pouze jezírko malé.
Naše neznámá se neskonale zamilovala, ale bohužel
do představy.
Autor mašinka, 09.06.2010
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí