Piloti

Piloti

Anotace: tady

Zase vás chci, vy máky rudé,
symboly dětství mizerné,
zase vás chci, vy muži z louky,
a vaše dechy úderné.

Zase vás chci, vy ústa z vína,
objímající ramena,
zase vás chci, vy šepote,
co padá z ucha do klína.

Zase tě chci, ty letní vánku,
co vlasy jsi mi rozcuchal,
zase vás chci, vy chladný spánku,
když svět se stále belhal dál.

Ty překročil jsi nevšima si,
práh mlhavý ten z naděje,
čekám až zmizí sen můj matný,
a vážně vstoupí do děje.

Zase vás chci, vy parkety,
jen na vás tanec našich úst,
zase vás chci, vy rolety,
skryjte, že nedržím už půst.

Proměňte dálky v naproti,
proměňte nebe v pevnou zem,
přistaňte teď, mí piloti
na zahradě mé, za oknem.
Autor coffeemaker, 09.06.2010
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: blueeyedgirl, Rootness, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí