Tvá náruč

Tvá náruč

Anotace: Tvá náruč je to co mi chybí

Tvá náruč je to co mi chybí
má touha den po dni mé kroky řídí

Tvé tělo je mi souzené
mé hříchy noci probdělé

Tvé ruce jsou má ulitka
mé Já je Tvoje výčitka
Autor Hanina, 09.11.2004
Přečteno 806x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí