Na věčnost

Na věčnost

Anotace: každého udělá neštastného, když se do něj zamiluje kamarád...

Jsi mojí smrtí i výhrou,
jsi mým katem i vílou.
Když tvá ruka v mé se hřeje,
jsem vězněm ve svém těle.
Po každém tvém výbuchu smíchu,
propadám se na dno svých citů.
Nejsem básník, ani žádný umělec,
ale když na tebe myslím,
stává se ze mě jim podobný šílenec.
Náš polibek si rád přehrávám
a tvých rtů se po nocích dovolávám.
V mých snech seš zjevením,
co opouští lože bez slova loučení.
Jen s tebou, má drahá, jen,
bych se chtěl milovat pořád,
den co den.
Jsi mojí spásou i záhubou.
Jsi mi Bohem i Madonou.
Jsi prudkým jedem mých citů,
parazit beroucí tělo smyslů.
Do hlubin vášně se propadám,
když s myšlenkou na tebe si pohrávám.
Jsi mi tam milou a já tvým milým,
jsme si tam otroky na věčnost dlouhou.
Autor Rizell, 11.06.2010
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Mates.21, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné-vzpomínám a pláču.Je to těžké rozhodnutí-láska nebo přátelství

11.06.2010 21:17:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí