zmatená

zmatená

Anotace: nerozumím...

Nerozumím tvému úsměvu
tvému něžnému pohledu
přinášejícím úlevu
i v tom nejnevhodnějším ohledu.

Nerozumím tvým slovům
vyslovující tak lehce
nerozumím těm lživým dnům
kdy bez tebe puká mi srdce.

Nerozumím proč vykládáš
o tvé lásce celému světu
když do očí nikdy mi neřekneš
ani jedinou upřímnou větu.

Nerozumím tvým myšlenkám
omámit mou chtíč a svést mě
hodit zlomené srdce kobylkám
roztrhat vášeň, cit ve víně.

Proč je tak lehké tě milovat
tak lehké ztratit se v tobě
tak lehké si s tebou užívat
ale tak těžké mít tě.
Autor klajusenka, 12.06.2010
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, hauskaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí