Mohl jsem...!

Mohl jsem...!

Anotace: Text nové písně,balady...:)

Mohl jsem ležet na posteli vedle tebe
Mohli jsme snídat čerstvé housky z pekárny naproti domu
Místo toho však teď silně prší z nebe
A já chtěl bych mít tu sílu hromů
..abych usiloval, abych na kolena nepad
Abych nelitoval, abych přestal na dveře ti klepat
Abych vstoupil a řekl tak tady mně máš!
…máš

Mohli jsme ráno spolu krmit koně ve stáji
Za soumraku projíždět se po lukách
Však tyhle okamžiky nikdy nikde se nastaly
Nikdy nenes, jsem tě na rukách
…A nikdy neponesu
…své břímě si teď nesu

Mohl jsem tyto slova nikdy neobjevit
Nechat je ležet na dně oceánů, navěky
Namísto toho teď mám v ústech jadeit
A čekám na druhé straně řeky
…vzpomínám na doteky
Autor Básničkáříček, 12.06.2010
Přečteno 366x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, borůfkovej shit., Rootness, Any 4, Atilla, Kajaro, Kapka, Lina, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st:))

07.07.2010 20:55:00 | borůfkovej shit.

Je to krásně jako dnešní ráno,
je krásné, když řekne ANO
:)

13.06.2010 10:29:00 | Lina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí