Pocit

Pocit

Anotace: ...

Dnes po prvé
jsem nahlédla do tvé duše

Dnes po prvé
jsem tě spatřila

Dnes po prvé
jsem si uvědomila
kdo jsi

Dnes po prvé jsem se do tebe zamilovala
Autor aniger, 13.06.2010
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Spidy, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí