Deštivé odpoledne

Deštivé odpoledne

Anotace: Znovu mě popadla ta moje typicky melancholická nálada..

Jít vlastní cestou, jít dál
a neohlížet se zpět.
Co bylo, už nebude.
Hledám skrýš před bouří v mé hlavě.
Začne to lehkým deštěm
a skončí průtrží slz.

Nechci se s tebou rozloučit.
Neumím v tobě číst,
jakoby si byl zahalen v mlze.
Nevyznám se v tobě,
jednou tak a podruhé jinak.
Nesnažíš se přijít..
Takže mě nechceš vidět..?
A jindy mi dáváš pocit,
že jsem výjimečná..
Víc než všechny ostatní.
Mít tak tu schopnost
prohlídnout vše
a chápat.

Já a ty..
Jednou a provždy..
Jednou a napořád..
Slunečná obloha,
noční hvězdy,
ruku v ruce objevovat svět.
Autor Opty, 13.06.2010
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí