Náročná

Náročná

Anotace: Pouze proud mých myšlenek.. názorů... snů.. a tužeb..

Mám chuť
Tě obejmout,
opřít se o tebe,
cítit tvou blízkost,
vidět Tvůj úsměv,
Tvé jiskry v očích.

Chci vidět
Tvou ruku na strunách,
jak hraješ na kytaru.
Tvou úžasnou košili,
Tvou chůzi,
Tvé úsměvné chování.

Chci cítit,
jak jseš vedle mě.
Jak se na mě díváš,
jak se usmíváš.

Chci slyšet
Tvůj hlas,
Tvá krásná slova,
která letí ke mně
a která mi patří.
Zvonivý tvůj smích.

Chci toho hodně, vím.
Autor Opty, 13.06.2010
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká přání.

30.06.2010 12:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí