Přání

Přání

Anotace: Kdo má vždycky to, co by chtěl, musí být opravdu šťastným člověkem.

Když přijde čas, kdy se mi nechce smát,
chtěla bych ze svého smutku aspoň trochu někomu dát.
Když přijde čas, kdy se mi nechce nic říkat,
chtěla bych všechen svůj bol najednou spolykat.
Když přijde čas, abys odešel,
chtěla bych, aby tu tvůj hlas stále zněl.

Když neřeknu teď ta správná slova,
chtěla bych, aby ta chvíle přišla znova.
Když neřeknu, že mi dobře není,
chtěla bych, abys to poznal, a to bez popouzení.
Když neřeknu, co chci hned teď,
chtěla bych, abys nebyl jak med.

Vždyť o ničem jiném to není,
je to hlavně o porozumění…
O tom, jak si vyjdem vstříc,
ať už je nám hůř nebo líp…
Autor Nevýslovná, 15.06.2010
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Inco Gnito
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí