Láska v zimě

Láska v zimě

Anotace: takhle si stýskám, když je mi zima... :)

Stýská se mi…
Zahřívala jsem si ledové ruce
a vzpomněla si,
jak jsme se ještě nedávno
drželi za ruce a jak jsi mě hřál.

Chybíš mi…
Otřásla mnou zima,
objala jsem se
a vzpomněla si,
jak krásně mi bylo,
když jsi mě objímal Ty.

Je mi smutno…
Prstem jsem si přejela
po mých rozpraskaných rtech
a vzpomněla si,
jak něžně jsi mě na ně líbal.

Mrznu, třesu se zimou…
Ale uvnitř mé srdce hoří,
touží po tvém objetí, polibcích…
Těší se až se zase setkáme
a ruku v ruce spolu půjdeme
neznámo kam…

Ať už totiž půjdeme kamkoliv,
bude nám krásně,
protože nás bude hřát LÁSKA
Autor Michelle.cz, 09.11.2004
Přečteno 1219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí