Srdce

Srdce

Anotace: pocity

City na papír napíšu
a všem na světě je ukážu
žádný křik a žádný pláč,
vždyť všechno ve svém srdci uchováš.
Hlavně neskrývat bolest,co v sobě mám
do tvým rukou ti své srdce odevzdám.
Chci ti svou lásku vyznat,
dřív než to stačíš poznat.
Srdce mi stále krvácí,
i když tě dávno neztrácí.
Něco se děje!!!!
Autor K&K&A, 15.06.2010
Přečteno 409x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí