Iluze za obzorem

Iluze za obzorem

Anotace: někdy je možná hezčí žít v iluzích...a to jsem ani neřekla všechno..nevím jak....

Proti tobě-
v plné "kráse"
-stojí vrabec. Bez peří.
Naivní dítě!

V koutku úst tvrdou Lucky Striku,
z očí řve, že NENÍ všechno v cajku.
Hladová-sytému nevěří.
Srdce jí užírá malárie.

Třesou se ruce a třesou se kolena.
Z rozlišných důvodů, co nechtěj znát.
Ač víš o co jde.....
Lásku jsem cítila z každého písmena.
Když psal si mi po nocích
domovní řád.
Můj princi z Tramtárie...
budoucí Star...

Děvčátko s lízátkem v zeleném trávníčku
tváří se sladce.
Jak cukrová vata.
těch promile pár...
Ty slepené prsty,

-jako kdysi, mami-

A jemu se líbila,
šlo to tak hladce...
-Když padaly šestky.-

To v každičkém psaníčku
chtěli být sami.
Protáhnout křídla, stavit se do Ráje
pro pár kousků z KFC.
a lék proti pláči.
-či Viagru?-

Ty ji NE? Ona tě ale CHCE!
Cukrový skřítku,co roztaje
V tom, co jinému
jen sotva stačí.
Ve smíchu dámy.

Sleduj to zrcadlo, před kterým stojím!
Toho, co uvidíš, sama se bojím....
Sleduj ho, uvidíš sebe!
nebo mě?
Já nechci krást...
Nic, kromě tebe.

Tak jdem všechno vyřvat do polštáře!
Když tamta bohužel nemá čas.
a tahle je všude! A TADY ZAS!
Chce otírat o sebe opuchlé tváře-
-Mým vrásčitým je takřka osmnáct....
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 15.06.2010
Přečteno 389x
Tipy 13
Poslední tipující: Dreamer, ilona, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, PetTulak, carodejka, myší královna, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska se pěstuje jako kvítek na zahrádce, od semínka, pak sílí a vydrží ale vím to, jak to cítíš i tak jsi to hezky napsala, neboj, život je veliká rozkvetlá louka a jednou ten svůj kvítek v ní najdeš.

26.06.2010 16:33:00 | carodejka

když máš dva dny na seznamování, čtyři na flirt, čtyři na šílenou lásku, čtyři na zamilovanost, dva dny na osobní setkání a salší čtyři se pak snažíš nebrečet, přestože to fakt nejde a víš že to bude na dýl....kam pak zmizel ten čas který potřebuješ?

16.06.2010 18:55:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way

Iluze jsou fajn, ale jak dlouho ti vydrží? Náhlé procitnutí potom bolí..musí se na tu pravdu pomalu, postupně.

16.06.2010 16:02:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí