Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: ...nesnáším, když mi chybí a bojím se, že si jednou zvyknu...

Sbírka: Byla jsem zamilovaná

...je mi smutno,
má lásko,
když otočím se a vím,
že tebe tam nenajdu,
je mi teskno,
když tě chci obejmout a vidím,
že je to jen stín, který vrhá ani nevím co,
říkám si,
proč pláčeš,
než zjistím, že ty slzy patří mi,
chci se tě dotknou,
schoulit ve tvé náruči,
i když vím, že je to jen deka, která mé tělo objímá,
mé rty tě chtějí horoucně líbat
a já je tisknu mezi zuby až krvácí,
vždyť vím,
že ty ty polibky neucítíš,
chybíš mi,
lásenko moje,
moc mi chybíš...
Autor PrincessTerinka, 15.06.2010
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí