Dívám se

Dívám se

Anotace: ...noci bez tebe jsou tak smutné...

Sbírka: Byla jsem zamilovaná

...dívám se ven a věřím,
že dálka není prokletí,
dívám se ven a vím,
že slova má k tobě přiletí,
dívám se ven
a slza teče mi po líčku,
dívám se,
má lásko,
na lidi na nočním chodníčku,
dívám se
a stýskám si,
vždyť v mé blízkosti ty teď nejsi,
dívám se
na noční nebe
a v něm já stále vidím tebe,
dívám se,
dívám,
do dálek a vidím stále stejný obrázek,
tak očka zavřu,
abych už neviděla,
ty polibky milenců pod měsíční oblohou,
nechci se koukat do dálky a plakati,
když se chci projít s tebou
a jenom tebe líbati...
Autor PrincessTerinka, 15.06.2010
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí