Pro mámu

Pro mámu

Anotace: .................

Ty jsi ta co pohladí mě po vlasech mých
ty jsi ta která se umí usmát jako víla
vždy najdu útěchu v očích tvých
a že tech hříchů byla kila.

Když pláčeš
je to jako když pršet začne
ve smutku se sama máčíš
to když ti nekdo zlou větu načne.
Pak i já se slzami v očích usínám
a potají se za tebe modlívám.

Jsem ráda za tvé srdce
i když od tebe párkrát slova bolela
ale když pak usmějem se na sebe sladce
jako by všechna zla pominula.

Z lásky ti děkuji za tvou lásku
mám tě moc ráda moje maminko
i když už máš sem tam vrásku
a já už nejsem miminko
vzpomínky nám zůstanou
a budou jenom naše
a až i ty jednou zmiznou
tak si aspoň zapamatuj ten hrnec naší kaše.

Pro mě v mém srdci zůstáváš
a ty víš že dost místa tam je,
a až mi jednoho dne z nebe zamáváš
já tam budu chtít za tebou maminko, potaje.
...
Autor Miliana, 28.12.2005
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí