Hluboko v srdci

Hluboko v srdci

Anotace: Také jedna starší, ale chybí mi tu datum, tak už nevím, ze kdy...

Sbírka: Poklady minulosti

Myslím dnem i nocí
na tvé ruce, ústa, oči,
na barvu tu modrošedou
černou hloubkou přitažlivou.

Balancuji na laně,
tvá ruka - má záchrana,
tvá ruka - můj pád
a neumím si říci ne.

Bojím se při tvém dotyku,
že cítíš to samé chvění
a přece mi přichází na mysl,
je to jen plané snění.

Autor Lucucu, 17.06.2010
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí