Střepy v louži

Střepy v louži

Anotace: Další z mých nikdy nevyslyšených vyznání...

Na černobílé šachovnici klavírových klapek, tančí štíhlé prsty,
a za okny v jeho rytmu padají dešťové kapky.
Rozkvetlé květy barevných deštníků roztříští šedivé ulice,
pak vítr svým sametovým hlasem vplete se brunetkám do vlasů.

Dechem na skle zmatu bolestivou realitu všedního dne,
a rukou v ní nakreslím zakroucenou spirálu.
Z tvých očí vezmu si krásu bouřkových mraků,
ve kterých spí moje zraněná touha.

V akordech písně na dně sklenice vody roztříštěné na chodníku,
uslyšíš všechnu něhu budoucích svítání.
Nachytám v loužích do dlaní vůni zakázaných přání,
a zamknu jí uvnitř duše z mlhy.

V bouřlivém reji zářivých blesků a beznaděje temného nebe,
schovám si poslední úder srdce pro tvůj hlas.
Ale jak ti to mám říct?
Autor Black Swan, 18.06.2010
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcone, ta.cupka., Mates.21, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ségra, říkáme ti to furt :). Někam ho pozvi a máš to :)

21.06.2010 21:12:00 | Cassée Moteur

zašeptej ji své vyznání do ouška a uvidíš,že bude vyslyšeno

18.06.2010 12:12:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí