Milostné cestování

Milostné cestování

Anotace: ... :-)

Láska má je nespoutaná,
břeh řeky tok vody mění,
jen touha v očích utajená,
tvoji duši s mojí spojí.

Jsi záře v dálce mého žití,
jsi hvězdou mojí temnoty.
V dálné světy cesty běží,
Klikaté, rovné, podle chuti.

Vyber si, teď volají tě.
Hlas po lásce zaslíbení.
Pak navždy spolu, jedna duše.
Jedno tělo - já a ty.
Autor Agatka, 18.06.2010
Přečteno 462x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, carodejka, Mates.21, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Agatka...upřimné a hezké, kéž by nás láska stále objímala.

12.10.2010 11:02:00 | carodejka

Jedna duše i tělo, krásné.

04.08.2010 11:00:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí