Útržky k celku

Útržky k celku

Anotace: ...

I ve tvé přítomnosti
si představuju
jaká jsi

Jako moje soukromá
exhibicionistka
určuješ pohybům
osnovy grácie

ve tvém dechu
- buďme světoví –
bubblegumová aromatherapie
pro zklidnění dechu mého

to jen tak útržkovitě popisuju
svůj oblíbený celek

ještě nejdu spát a tak ...

Máš ve vlasech prameny
vodopády hlazení
necháš si je rozhodit
pan Rozcuch mě rajcuje

zase si to rozdám s chlapem

směješ se

když vypustím větry
jako nájemné zabijáky
čichových buněk

když se snažím vytáhnout
těžkou melodii
na povrh poslouchatelnosti

když ...

... už jdu spát ...
Autor smudlinek, 18.06.2010
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcella, STIMPRE, Psavec, Lota, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... začínáš se vybarvovat ...

29.06.2010 08:59:00 | Marcella

...útržky k celku, hlubiny štěstí...

18.06.2010 15:26:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí