Láska

Láska

Anotace: Láska je ta, kterou člověk potřebuje...

Láska je krásný pocit,
a aspoň na chvíli se pěkně cítit.
Láska je nezapomenutelný okamžik,
a každý by ho měl prožít.
Láska je hřejivé teplo,
nepůjde zapomenout už na to.
Láska má být pevná jako trám,
každý by to měl zažít sám.
Láska je mocná věc,
ale není to jen tak snadná věc.
Láska je být zamilovaný až po uši,
poznáme to tak, že nás cosi hřeje na duši.
Láska má být pevné pouto,
ale nikdo neví jak na to.
Láska je, aby ji každy prožil,
a aby strašně šťastný byl.
Autor Tea, 19.06.2010
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vyjadrene ale laska taky pekne boli

25.06.2010 21:44:00 | Morgenstern

Láska by neměla být pro chvilkový pocit

19.06.2010 22:18:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí