Domeček z karet

Domeček z karet

Anotace: Tato báseň je spíše hudebním textem

Můj život chutná tak jako cigareta,
v mým bytě z tebe zbyla jen silueta,
procházíš se v cihlách mýho domečku z karet.

Fouknutím padá, řítí se do neznáma,
duše je bledá, šachová mrtvá dáma,
Rána jsou těžký, když probouzíš se do temnejch barev.


Sama odplouváš mi v dál
a já ti mávám z plnejch sil.
Ikdyž sem dříve byl tvůj král,
novýho prince máš. Já žil,
sem kdysi s tebou jednou sám
a nikdo nevěděl to co znám.
A ty odplouváš mi v dál
a mě zbejvá abych zamával.

Stále si myslíš, že všechno dobré tu je,
ve zpěvu mlčíš a čas se zastavuje..
Sem jako loutka, který bez provázků se hraje líp.

Sám si tu sedim, hlavu mám prostřelenou,
tou tvojí zprávou, neštastně vyloženou.
Přemejšlim nad otázkou, zda-li chci žít.

Sama odplouváš mi v dál
a já ti mávám z plnejch sil.
Ikdyž sem dříve byl tvůj král,
novýho prince máš. Já žil,
sem kdysi s tebou jednou sám
a nikdo nevěděl to co znám.
A ty odplouváš mi v dál
a mě zbejvá abych zamával.

Je sice pozdě, ty už si pochopila,
myšlenky moje, když si mě zatratila.
Beze mě začínáš stavět náš domeček z karet.
Autor haski89, 20.06.2010
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucie Luu K, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí